Συνεργασίες

Οι ψηφιακές εκδόσεις ανοικτού περιεχομένου Αρχίγραμμα δέχονται κείμενα για δημοσίευση ή αναδημοσίευση, εφόσον πληρούνται οι όροι συμμετοχής από τους συγγραφείς. Για την δημοσίευση κειμένων απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα στους ανωτέρω όρους συμμετοχής και περιλαμβάνει κείμενα ποίησης, διηγήματος, δοκιμίου, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των λέξεων. Καλό θα ήταν τα κείμενα να έχουν τη βασική επιμέλεια που αρμόζει στην αποστολή ενός γραπτού, ώστε να τηρηθεί η ιδιαιτερότητα της γραφής του συγγραφέα, ωστόσο τα κείμενα διορθώνονται συντακτικά και ορθογραφικά.

Αν  ωστόσο έχετε κάποιο ολοκληρωμένο έργο, όπως μυθιστόρημα, ποιητική συλλογή, νουβέλα, συλλογή διηγημάτων ή κάποιο δοκιμιακό έργο θα ήταν χαρά μας να εργαστούμε μαζί ώστε να το στοιχειοθετήσουμε σε ανοικτό βιβλίο για παρουσίασή του στο κοινό.

Η απόδοση ISBN δεν σημαίνει διαφύλαξη πνευματικών δικαιωμάτων, ωστόσο δύναται να δοθεί ISBN στο έργο ενός συγγραφέα, ύστερα από συνεννόηση μαζί μας. Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων παραμένουν στους συγγραφείς.

Τα συλλογικά έργα στοιχειοθετούνται σε βιβλίο ύστερα από ανοικτές, συνήθως, προσκλήσεις για συμμετοχή από συγγραφείς από τον ιστότοπό μας και τα κοινωνικά δίκτυα.

Να σημειώσουμε ότι το τελικό έργο μπορεί να διαμοιραστεί ελεύθερα στο διαδίκτυο υπό των αδειών Creative Commons που περιγράφουμε στα βιβλία.

Τέλος δεχόμαστε κείμενα, βιβλιοκριτικές, λογοτεχνικές αναφορές και σημειώσεις για άμεση δημοσίευση στον ιστότοπό μας.

Αν θέλετε να ταξιδέψουν τα κείμενά σας παραπέρα, το Αρχίγραμμα είναι ο ιστότοπος απ’ όπου μπορούν να συνταξιδέψουν μαζί μας φτάνοντας παραπέρα στη θάλασσα του διαδικτύου.

Αρχίγραμμα

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συνεργασίες

Σχολιάστε