Αστρικός ταξιδευτής, End of an Era

 era_end

Αστρικός ταξιδευτής, end of an era

Σε νοιώθω. Πάντα σε ένοιωθα, από την ημέρα που ήρθα στη γη. Τη στιγμή που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο και να αναζητώ μια γωνιά να κρυφτώ. Μια αγκαλιά να με κάνει να ξεχάσω το ποια είμαι, τους φόβους μου.

Η μυρωδιά σου ακόμη κάπου παραφυλάει, γύρω από τους διαδρόμους που σε πρωτογνώρισα. Εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Εκεί που παραδοθήκαμε ο ένας στον άλλον και διαπιστώσαμε τι σημαίνει να αφηνόμαστε ο ένας στο πάθος του άλλου. Χωρίς να μας νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεων μας.

Ρίσκα. Δεν ξέραμε τότε τι διακινδυνεύαμε. Σε ένα χώρο με οικεία συναισθήματα. Κάποια φώναζαν. Κάποια γελούσαν. Και κάποια άλλα έκλαιγαν. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν μας απασχολούσε. Ήταν σαν να ήμασταν μόνο εγώ, εσύ και ο πόθος. Κανένα είδους συναίσθημα δεν μπορούσε να μας ελέγξει.

Όλα φαίνονται σαν ένα μακρινό όνειρο. Και όμως όλα ακόμη παραμένουν ολοζώντανα μέσα μου.

Δύσκολο πράγμα να ξεχνάς. Το παρελθόν είναι ακόμη εκεί. Να μας θυμίζει κάθε στιγμή τα λάθη μας. Όλα εκείνα τα όμορφα που ζήσαμε. Η αρχή της εξερεύνησης ενός μοναχικού κορμιού.

Σε νοιώθω. Ακόμη συνεχίζω να ακούω τους ψιθύρους. Τον αναστεναγμό σου. Όλα εκείνα που μου είχες πει. Όλα εκείνα που θα ήθελα να ακούσω από εσένα τον ίδιο. Όλα εκείνα που θα ήθελα να μοιραστώ με εσένα και μόνο.

Να ήσουν εσύ ο πρώτος και ο τελευταίος.

Η αρχή και το τέλος μου.

Και όμως όλα φαίνονται σαν ένα πικρό όνειρο. Σαν μια μικρή ελπίδα, να ανακαλύψω τις άγνωστες πτυχές των συναισθημάτων. Λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη. Λίγο πριν όλα χαθούν.

_

*από το λογοτεχνικό project «Γραμμόφωνο«

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s