Έπεται συνέχεια…

ΡΟΛΟΪ

Η αλήθεια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε. Κάτι παραπάνω από χρόνο. Οι ανοικτές εκδόσεις Αρχίγραμμα βρέθηκαν «ανενεργές» όλο αυτό το διάστημα γιατί οι διαχειριστές του, λόγω φόρτου και υποχρεώσεων περιόρισαν τον ελεύθερό τους χρόνο για τις δύσκολες καταστάσεις που ζεί όλος ο κόσμος. Δεν έκλεισαν όμως.

Μέσα από τις εκδόσεις «Αρχίγραμμα» γνωρίσαμε πολλούς από εσάς κάτι που μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά. Όλο αυτόν τον καιρό επικοινωνήσατε και άλλοι μαζί μας χωρίς όμως να λάβετε κάποια απάντηση γιατί βρισκόμασταν offline. Χρησιμοποίησα όρους πληροφορικής για να σας τονίσω ότι γενικά βρισκόμασταν μακρυά από το internet.

Στο μυαλό μας στριφογυρνούσε όμως τί θα γίνει με το Αρχίγραμμα. Μετά από πολύ σκέψη, καταλήξαμε ότι το Αρχίγραμμα θα παραμείνει αφιερωμένο , χωρίς όμως να μπορεί να εκδίδει έργα βάση της ενότητας «συνεργασία» που είχαμε ανοίξει. Οι εκδόσεις Αρχίγραμμα θα συνεχίσουν να εκδίδουν δωρεάν βιβλία, βάση των αδειών Creative Commons, κατ’ επιλογή ύστερα από ανοικτές προσκλήσεις. Και αυτό γιατί μας περιορίζει ο ελεύθερος χρονος, ένα project δοκιμαστικό που κράτησε κάποιους μήνες. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει στο μέλλον. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν και άλλα projects όπως των εκδόσεων Σαϊτα και tovivlio.net , ίδιας φιλοσοφίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, συμμετέχοντες και μη, και σας ευχόμαστε καλές αναγνώσεις.

 

Αρχίγραμμα.

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έπεται συνέχεια…

  1. Νίκο είμαι σίγουρος πως αν και οι υποχρεώσεις σου είναι τέτοιες που σε περιορίζουν, η ψυχή σου είναι εδώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να επαναδραστηριοποιηθείς και να επιστρέψεις πολύ δυνατότερος και παραγωγικότερος 🙂

    Σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net, το οποίο συνεχίζει την πορεία του εκδίδοντας πολλά βιβλία αλλά και δίνοντας το βήμα σε όποιον το επιθυμεί για να δημοσιεύσει τα κείμενά του.

    Να είσαι πάντα καλά 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s