Ανοικτή Πρόσκληση σε συγγραφείς.

Ψηφιακές εκδόσεις Αρχίγραμμα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ψηφιακές εκδόσεις Αρχίγραμμα προσκαλούν συγγραφείς για την συγγραφή του πρώτου συλλογικού βιβλίου των εκδόσεων με θέμα

Μια παράξενη Κυριακή”

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα διηγήματά τους έκτασης 2000-5000 λέξεων , έως την 1/3/2013 στην διεύθυνση:

αφού πρώτα διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.

Όροι συμμετοχής:

1.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με τα κείμενά τους να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.

2.Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

3.Πριν αποσταλούν τα κείμενα , οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται παραπάνω έως 31/12/2012. Κατόπιν θα πρέπει να αποσταλλούν τα κείμενα με έκταση 2000-5000 λέξεις έως την 1/3/2013.

4.Θα πρέπει τα διηγήματα να έχουν συνάφεια με το θέμα, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω περιορισμοί στην φαντασία των δημιουργών.

5.Οι συγγραφείς αποδέχονται ότι τα κείμενα που θα αποσταλλούν θα συμπεριληφθούν σε συλλογικό ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook)το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των εκδόσεων (https://arxigramma.wordpress.com) και σε άλλες ιστοσελίδες βιβλιοφιλικού ενδιαφέροντος και θα δημοσιευτούν κάτω από την άδεια Creative Commons – Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα (CC BY-NC-SA 3.0)

6.Οι εκδόσεις Αρχίγραμμα έχουν την δυνατότητα να τροποποιήσουν τις ημερομηνίες με εκ νέου ανακοίνωση ή να ακυρώσουν την πρόσκληση.

7.Οι συγγραφείς, μαζί με τα κείμενα, θα πρέπει να εσωκλείουν βιογραφικό έκτασης έως 100 λέξεων.

8.Τα κείμενα θα πρέπει να είναι γραμμένα σε μορφή αρχείων .rtf ή .doc ή .odt

9.Ο τίτλος του κάθε διηγήματος δύναται να διαφέρει από το θέμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση από εδώ.

6 σκέψεις σχετικά με το “Ανοικτή Πρόσκληση σε συγγραφείς.

    1. Αφήσαμε αυτό το εύρος καθώς πιστεύουμε ότι αφενός ο όγκος ενός κειμένου δεν έχει να κάνει με την ποιότητα, ωστόσο μερικές φορές η φαντασία περιορίζεται από τα όρια των λέξεων , κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s